billiga fotbollströjor barn -Neuer: Bayern hjälpa till att ta fler utmärkelser
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

Bayern München tyska målvakten Neuer sade billiga fotbollströjor barn att hans mål är framtiden och Bayern München och det tyska landslaget fortsätter att vinna mer ära.

För sommarens VM, Neuer sade: "The World Cup är stor, för en billiga fotbollströjor spelare, är det otänkbart att ögonblicket vi hela tiden kämpar för slutresultatet, matchen mot Algeriet, jag har väldigt mycket en av de möjligheter som är one-shot deal, men jag tror att det här sättet är stor. "

Neuer fortsatte: "I Bayern, vi alltid kan hålla bollen 70 procent messi fotbollströjor barn av hastigheten, med mig, och vi hade 11 inom aktörerna i spelet, i stället för 10, och jag hoppas att utnyttja äger denna fördel. för mig själv, är mitt mål att fortsätta att vara framgångsrika och Bayern, och få 2016 European Cup. "

För hans franska lagkamrat Franck Ribery exit beslut, Neuer sade: "Ribery är en väldigt rolig kille, spelar stor, tyvärr han inte kan delta i EM hölls i sitt eget land, men detta var hans beslut, måste vi acceptera. " http://www.fotbollsskorbarn.eu/





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: